Flos

 

Flos Ploffy jeshil

Zbutës për rroba të gjalla – me aromë të mrekullueshme!
Flos Ploffy jeshil 10Lt

01321
Flos Ploffy jeshil 20Lt

00322
Flos Ploffy jeshil

Flos Ploffy jeshil 10Lt
 

FLOS PLOFFY me freskinë e frutave, me ngjyrë jeshile, me aromë molle, kivi, qitro dhe një ide pjeshke.

Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
01321Ploffy jeshil 10Lt1
00322Ploffy jeshil 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »