Flos Ploffy i trëndafiltë

Zbutës për rroba të gjalla – me aromë të mrekullueshme!

SKU: 01301, 00302 Kategori: ,

FLOS PLOFFY me aromë freskie, klasikisht i preferuar, me ngjyrë të trëndafiltë.

Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
01301 Ploffy i trëndafiltë 10Lt 1
00302 Ploffy i trëndafiltë 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

fatty acids, C16-18 reaction products with triethanolamine, di-Me Sulfate-quaternized

parfum

preservative

phenoxyethanol

citronellol

linalool

antifoam emulsion

benzisothiazolinone

colorant