Flos Reflex i kaltër

Xhamat nuk ishin kurrë kaq të pastra!

• FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

• Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

• Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
01200 Flos Reflex i kaltër 10Lt 1
00220 Flos Reflex i kaltër 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

propanol-2

1-methoxy propanol-2

parfum

vinegar

sodium lauryl sarcosinate

colorant