Klori dinamik Smart Classic

Pastërti absolute dhe rezultate të përsosura!

• Zbardh rrobat dhe heq njollat.

• Pastron në mënyrë të përsosur të gjithë ambientet.

• Filtrim i dyfishtë, i prodhuar ekskluzivisht me ujë të dejonizuar.

• Propozim ekonomik i pastërtisë higjienike.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00950 Klori dinamik Smart Classic 2Lt 6

Ingrediends

deionized water

sodium hypochlorite

[nitrilotris(methylene)]trisphosphonic acid N-oxide