Klori dinamik Ultra Flos Fresh

Efekti maksimum i FLOS tani dhe UTRA!

Përbërja e tij me faktorë detergjente të fortë, përbërës të kualitetit të parë dhe ujë të dejonizuar, garanton pastërti skolastike me shumë më pak mundim! (NaClO 4,7% gjatë prodhimit të produktit)

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00526 Ultra viskoz Fresh 750ml 15
00556 Ultra viskoz Fresh 1250ml 12

Ingrediends

deionized water

sodium hypochlorite

myristyl amine oxide

sodium lauryl sarcosinate

sodium hydroxide

parfum

[nitrilotris(methylene)]trisphosphonic acid N-oxide

colorant