Smart lule aromë të freskët

Zbutës rrobash për rroba të mëndafshta!

SKU: 01920, 00921 Kategori: ,

Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
– t’u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
– t’u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
– t’u hekurosur më kollaj
– t’u tharë më kollaj dhe
– t’u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
01920 Smart lule aromë të freskët 10Lt 1
00921 Smart i trëndafiltë 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

fatty acids, C16-18 reaction products with triethanolamine, di-Me Sulfate-quaternized

parfum

preservative

phenoxyethanol

hexyl cinnamal

linalool

geraniol

limonene

antifoam emulsion

benzisothiazolinone

colorant