FLOS S.A. – Pastrues Industri

Kompani

FLOS S.A.

Industri detergjentesh

aboutus 1 - Kompani

Industri detergjentesh

Mirëserdhët në botën e FLOS

Mënyra më e mirë të njihni shoqërinë tonë është të njihni produktet e saj. Me produkte që bëjnë jetën e përditshme më të thjeshtë, më të këndshme dhe higjienike, synon të jetë bashkëpunëtori që i shton vazhdimisht vlerë aktivitetit tuaj afarist, i shton vazhdimisht vlerë jetës të përditshme.

U themelua në vitin 1995 nga i paharruari Jeorjio Papapanajotu në Zonën Industriale Serres dhe qysh atëherë duke realizuar vizionin e themeluesit të saj prodhon detergjente të jashtëzakonshme dhe ambalazhimin e tyre plastik, duke kënaqur në mënyrë absolute nevojat e pastërtisë të familjes dhe të profesionistëve.

CILITYSIA E SHKELQENI DHE RESPEKTI P FORR NJER PZIT DHE MJEDISIN

Si e arrin këtë;

Duke kryer vazhdimisht investime të reja në infrastrukturë dhe në pajisje me qëllim që të mbetet gjithmonë në krye të teknologjisë

dhe

Duke prodhuar vazhdimisht EN ISO 9001 produkte të cilësisë të lartë, të cilat zhvillohen vazhdimisht me qëllim që t’u përgjigjen nevojave të ndryshueshme të tregut

dhe

Duke ruajtur angazhimin që mori përsipër nga themelimi i saj në lidhje me respektin ndaj njeriut dhe mjedisit

dhe

Me shërbimin ekskluziv FLOS ndaj klientëve të saj, të cilin do të keni mundësinë ta zbuloni vetë.

Nga fjalori latin:
Flos= lulëzim, lule, i dalluar, i përsosur

aboutus 2 - Kompani