FLOS S.A. – Pastrues Industri

Bidonë plastikë dhe Tapa

Bidonë plastikë dhe Tapa

Investimet e vazhdueshme në teknologjinë e lartë në fushën e prodhimit të bidonëve plastikë dhe të tapave të tyre, i lejojnë FLOS të bashkëpunojë me ju për furnizimin me bidonë plastikë prej:

  • Polietilenë
  • Polipropilenë
  • PET
  • Si dhe në çdo formë tape

– Duke përdorur materiale primitive të cilësisë së lartë
– ISO 9001:2000 në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e plastikës
– Me personel të specializuar dhe me përvojë,
ju ofrojmë mundësinë e zgjedhjes nga një gamë e madhe bidonësh plastikë dhe tapash dhe gjithashtu marrim përsipër fabrikimin e formës së preferuar të kallëpit, me qëllim që të mbulojmë nevojat tuaja në ambalazhimet përkatëse.

Interes të veçantë paraqesin enët e rrumbullakëta plastike me vëllim 10L dhe 20L, të cilat të ngjyrosura p.sh. me ngjyrë floriri, argjendi ose jeshile preferohen më tepër dhe për ambalazhimin e lubrifikantëve të makinave.

Kontaktoni me ne. Do të gëzohemi t΄ju shërbejmë.

plastics 01 - Bidonë plastikë dhe Tapa
plastics 02 - Bidonë plastikë dhe Tapa
plastics 03 - Bidonë plastikë dhe Tapa
plastics 04 - Bidonë plastikë dhe Tapa
             :