FLOS S.A. – Pastrues Industri

Αρχική – Shqip

Αρχική

Slider1 Slider2 Slider3 Slider4 Slider5 Slider6 Slider7

Shoqëria greke

FLOS

Me produkte që bëjnë jetën e përditshme më të thjeshtë, më të këndshme dhe higjienike,

Misioni i saj është të kënaqë nevojat për pastërtinë e familjes dhe atë profesionale,

Përfaqëson forcën e qëndrueshme të zhvillimit të fushës,

Është bashkëpunëtori që i shton vazhdimisht vlerë veprimtarisë tuaj afariste, i shton vazhdimisht vlerë jetës së përditshme!

FLOS, simbol pastërtie, cilësie, kujdesi dhe zhvillimi.

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Produkte te reja

             :