Flos Bact antimicrobials

Detergjent i lëngët dezinfektues + pastrimi

I miratuar nga Organizata Kombëtare Farmaceutike, FLOS BACT antimicrobials është detergjent i specifikuar dezinfektues dhe pastrimi pa klor për sipërfaqe që lahen, kombinon në mënyrë ideale dezinfektimin me pastrimin dhe deordorimin.

• I sigurt, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm shfaros viruset, bakteret dhe mykun.

• Produkt i koncentruar, ekonomik, i tretur në ujë prodhon 125 litra dezinfektuesi të fortë

• Rekomandohet për të gjitha sipërfaqet që lahen në shtëpi (mure, dysheme, pllaka, sipërfaqe pune), në kuzhinë dhe në banjo, për sendet higjienike, doreza, plastike, kosh plehrash.

• Gjithashtu rekomandohet për ambiente përpunimi ushqimesh, restorantesh, spitalesh, ambulancash, shkollash, palestrash, institutesh estetike.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
03007 Flos Bact antimicrobials 1250ml 6

Ingrediends

deionized water

Alkyldimethylbenzyl ammonium chloride, quaternary ammonium compounds,C12-14-alkyl[(ethylphenyl) methyl]dimethyl, chlorides

poly(oxy-1,2-ethanediyl),alpha-tridecyl-omega-hydroxy-branched

propanol-2

ethylenediamine tetraacetic acid tetrasodium salt

parfum

limonene

colorant