Flos Bact antimicrobials

Dezinfektues & pastrues

SKU: 03000, 03001, 03002 Kategori: ,

FLOS BACT antimicrobials i RI është dezinfektues i posaçëm, pastrues për sipërfaqe që lahen, gërsheton në mënyrë ideale pastërtinë me dezinfektimin dhe deodorizim. Rekomandohet për ambiente përpunimi ushqimesh, restorante, catering, ambiente higjienike, spitale, konsultore, institute të estetikës, shkolla, palestra, hotele dhe në përgjithësi për ndërtesa private dhe publike. Gjithashtu është i përshtatshëm për kazanët e mbeturinave.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
03000 Flos Bact antimicrobials 4Lt 4
03001 Flos Bact antimicrobials 10Lt 1
03002 Flos Bact antimicrobials 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

Alkyldimethylbenzyl ammonium chloride, quaternary ammonium compounds,C12-14-alkyl[(ethylphenyl) methyl]dimethyl, chlorides

poly(oxy-1,2-ethanediyl),alpha-tridecyl-omega-hydroxy-branched

propanol-2

ethylenediamine tetraacetic acid tetrasodium salt

parfum

limonene

colorant