Flos Black Magiclean

Detergjentë për lavatriçe rrobash

Flos Black Magiclean për Rroba të Zeza dhe të Errëta gjithmonë si të reja!

• FLOS Black Magiclean është një produkt I RI me përbërje të veçantë që kujdeset për rrobat e zeza dhe të errëta, akoma dhe pas shumë shumë larjesh, duke i ruajtur ato gjithmonë si të reja!

• Njëkohësisht ofron pastërti të plotë dhe një aromë të mrekullueshme që zgjat.

• Produkt i lirë, nuk ka nevojë për paralarje, i sajuar për larje në temperatura të ulëta 30ο C – 40ο C.

• Për përdorim shtëpiak dhe profesional.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00723 Flos Black Magiclean 1,5Lt 6

Ingrediends

deionized water

alcohols ethoxylated C13-C15, linear & branched

alcohols C12-14, ethoxylated sulphated, sodium salts

fatty acids, coco, potassium salts

parfum

acrylic styrene copolymer

[[(phosphonomethyl)imino] bis[(ethylenenitrilo)bis(methylene)]] tetrakisphosphonic acid, sodium salt

preservative

hexyl cinnamal

linalool

geraniol

limonene

sodium pyrithione

benzisothiazolinone