Flos Candor

Detergjent i lëngët i cilësisë së lartë për lavastovilje profesionale

SKU: 00601, 01604, 00607 Kategori: ,

• Përbërje veçanërisht e fortë për rezultate të shkëlqyeshme për pastrimin e pjatave dhe të enëve në kushtet e vështira të përdorimit të restoranteve.

• Alkalik i fortë për të shkrirë mbeturinat e yndyrshme nga ushqimet.

• I përshtatshëm për të gjitha format e ujit (i butë, i ngurtë).

• Me kompleksues për angazhimin e ngurtësisë së ujërave për enë të pastra pa zbehtësi dhe njolla.

• Përmban përbërës që u ofrojnë lavastoviljeve kujdes antigërryes.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00601 Flos Candor Professional 4Lt 4
01604 Flos Candor Professional 10Lt 1
00607 Flos Candor Professional 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

ethylenediamine tetraacetic acid tetrasodium salt

sodium metasilicate pentahydrate

potassium hydroxide

sodium gluconate

[[(phosphonomethyl)imino] bis[(ethylenenitrilo)bis(methylene)]] tetrakisphosphonic acid, sodium salt