Flos Candor Shndritës

Shndritës tharës për lavastovilje

• FLOS CANDOR LUSTRUES u siguron në mënyrë të veçantë gotave, lugëve, pirunëve dhe të gjitha enëve tuaja rezultate të pakrahasueshme shkëlqimi.

• Kujdeset për t’ u shpërlarë ashtu siç duhet dhe për t’ u tharë sa më shpejt, pa zbehtësi dhe njolla.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00610 Flos Candor shndritës 500ml 12

Ingrediends

deionized water

alcohols ethoxylated, propoxylated

propanol-2

citric acid monohydrate

sodium cumene sulphonate

parfum

limonene

citral

colorant