Flos Herbal

Forcë e lëngët për pjatat, kujdes cilësor për duart.

SKU: 02012, 01110, 00113 Kategori: ,

• FLOS Herbal, me efektshmëri EXTRA, shkrin të gjitha yndyrat me shkumën e pasur të tij dhe i lë pjatat dhe të gjitha enët e kuzhinës shumë të pastra.

• Produkt i projektuar për kursim akoma më të madh.

• Me aromë të përkryer limoni të freskët dhe pH asnjanës.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
02012 Master Green 4Lt 4
01110 Master Economy 10Lt 1
00113 Master Economy 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

alcohols C12-14, ethoxylated sulphated, sodium salts

amines, C12-14 -alkyldimethyl, N-oxides

sulfonic acids, C14-16-alkane hydroxy and C14-16-alkene, sodium salts

sodium chloride

parfum

preservative

sodium pyrithione

benzisothiazolinone

aloe vera barbadensis

colorant