Flos Lemon

Forcë e lëngët, heq erërat, shkrin yndyrat

• Solucion për pjata me përbërje të pasur, eliminon erërat.

• Shkrin yndyrat me shkumën e pasur, duke lënë pjatat dhe të gjitha enët e kuzhinës të shndritshme.

• Me një aromë uthull molle veçanërisht të kënaqshme që sigurisht do të dëfreheni.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
02017 Flos Lemon 430ml 12

Ingrediends

deionized water

alcohols C12-14, ethoxylated sulphated, sodium salts

amines, C12-14 -alkyldimethyl, N-oxides

sulfonic acids, C14-16-alkane hydroxy and C14-16-alkene, sodium salts

sodium chloride

parfum

preservative

limonene

hexyl cinnamal

linalool

sodium pyrithione

benzisothiazolinone

aloe vera barbadensis

colorant