Flos Lenox

Cilësi në çmimin e saktë

• Gëzoni pastërti të shndritshme në rrobat e bardha dhe ato me ngjyra. Zbuloni botën e freskisë pranverore të Lenox.

• Produkt me përbërje të jashtëzakonshme, i pasur me TAED dhe fermente për të pastruar në mënyrë të përsosur dhe në temperatura të ulëta, dhe shndritës optik për bardhësi më të madhe të rrobave tuaja të bardha.

• Higjienë e përkryer tashmë në temperaturë 30oC.

• Për përdorim shtëpiak dhe profesional.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00756 Flos Lenox thes 15 Kgr 1

Ingrediends

sodium carbonate

sodium bicarbonate

disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide

sodium silicate

benzenesulfonic acid, C10-13-alkyl derivs., sodium salts

alcohols ethoxylated C13-C15, linear & branched

deionized water

trisodium citrate dihydrate

sodium chloride

hydroxyethyl diphosphonic acid sodium salt

sodium carboxymethyl cellulose

parfum

fatty acids, C16-18

tetraacetylethylenediamine

antifoam powdered

disodium 4,4’-bis[(4-anilino-6-morpholino-1,3,5-triazin-2-yl)amino]stilbene-2,2’-disulphonate

 

limonene

 

subtilisin

lipase

amylase