Flos Star

Për banjën. Eliminon kripërat!

SKU: 00227, 01206, 00226 Kategori: ,

• Asgjë nuk mund të krahasohet me pastërtinë e shndritshme të FLOS STAR. Me një spërkatje të thjeshtë dhe pa aspak fërkim, eliminon papastërtitë e vështira, kripërat dhe mbeturinat e sapunit, ndërkohë që jep shkëlqim pa lënë vijëzime.

• Përdoreni në banjë ose në kuzhinë, për vaskat, lavamanët, çezmat, emalimet, sipërfaqet e paoksiduara, pllakat ose dyshemetë sintetike.

• Me spërkatës të posaçëm shkume për një përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00227 Flos Star 4Lt 4
01206 Flos Star 10Lt 1
00226 Flos Star 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

citric acid monohydrate

alcohols ethoxylated C13-C15, linear & branched

methanesulphonic acid

cocoamidopropyl betaine

parfum