FLOS Thes

Kujdes i plotë për rrobat

• I projektuar posaçërisht me përbërje për efektshmëri të përsosur në larjen e të gjitha rrobave, akoma dhe për njollat më të vështira.

• Prishje efektive e njollave. Falë enzimave aktive që përmban, AMYLASE dhe PROTEASE, prish dhe heq akoma dhe njollat më të vështira.

• FLOS përmban TAED që i lejon të pastrojë në mënyrë të përsosur dhe në temperatura të ulëta, duke mbrojtur në këtë mënyrë pëlhurat dhe ngjyrat nga stërlodhja e shpeshtë e temperaturave të larta, nga konsumimi dhe zbardhja.

• FLOS përmban përbërës të veçantë ngurtësimi të ujit që mbrojnë lavatriçen tuaj nga kripërat që grumbullohen në rezistencat e lavatriçes dhe i shkatërrojnë ato.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00706 Flos thes 15 Kgr 1

Ingrediends

sodium carbonate

sodium bicarbonate

disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide

sodium silicate

benzenesulfonic acid, C10-13-alkyl derivs., sodium salts

alcohols ethoxylated C13-C15, linear & branched

deionized water

trisodium citrate dihydrate

sodium chloride

hydroxyethyl diphosphonic acid sodium salt

sodium carboxymethyl cellulose

parfum

fatty acids, C16-18

tetraacetylethylenediamine

antifoam powdered

disodium 4,4’-bis[(4-anilino-6-morpholino-1,3,5-triazin-2-yl)amino]stilbene-2,2’-disulphonate

hexyl cinnamal

linalool

subtilisin

lipase

amylase