Flos Ultra

Solucion i ri i superkoncentruar për pjata

SKU: 02019, 01099, 00103 Kategori: ,

• Solucion viskoz, i superkoncentruar për pjata.

• Μe pH asnjanës, glicerinë και vetaina.

• Përbërja e tij e sjellshme mbron dhe kujdeset njëkohësisht për duart tuaja. Ka vlerë të trefishtë. I ofron kuzhinës atmosferën e pyllit me limona.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
02019 Flos Ultra 5L 4
01099 Flos Ultra 10L 1
00103 Flos Ultra 20L 1

Ingrediends

deionized water

alcohols C12-14, ethoxylated sulphated, sodium salts

poly(oxy-1,2-ethanediyl),alpha-tridecyl-omega-hydroxy-branched

amines, C12-14 -alkyldimethyl, N-oxides

sulfonic acids, C14-16-alkane hydroxy and C14-16-alkene, sodium salts

sodium chloride

parfum

preservative

phenoxyethanol

hexyl cinnamal

geraniol

limonene

benzisothiazolinone

aloe vera barbadensis

colorant