Klori dinamik Smart Lemon

Pastërti absolute dhe rezultate të përsosura!

SKU: 00954, 01953, 00955 Kategori: ,

• Zbardh rrobat dhe heq njollat.

• Pastron në mënyrë të përsosur të gjithë ambientet.

• Filtrim i dyfishtë, i prodhuar ekskluzivisht me ujë të dejonizuar.

• Propozim ekonomik i pastërtisë higjienike.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00954 Klori dinamik Smart Lemon 4Lt 4
01953 Klori dinamik Smart Lemon 10Lt 1
00955 Klori dinamik Smart Lemon 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

sodium hypochlorite

parfum

[nitrilotris(methylene)]trisphosphonic acid N-oxide