Nova Flos

Pastërti ndriçuese shpejt dhe thjesht!

• Përdorni NOVA FLOS për larjen e përditshme me dorë të rrobave dhe gëzoni pastërtinë ndriçuese në rrobat e bardha dhe ato me ngjyrë.

• Falë përbërjes së avancuar të tij heq kollaj dhe shpjet akoma dhe njollat më të vështira, pa prishur fijet e teshave.

• Përmban enzima. Enzimat janë përbërës me efektiv të madh që funksionojnë në temperatura të ulëta për eliminimin e njollave.

• Thjesht dhe në mënyrë efektive përdoret në kuzhinë për larjen e pjatave dhe për pastërtinë e përgjithshme të shtëpisë.

• I përshtatshëm për pastrim kimik tapetesh.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00762 Nova Flos thes 15 Kg 1

Ingrediends

sodium carbonate

sodium sulphate

benzenesulfonic acid, C10-13-alkyl derivs., sodium salts

alcohols ethoxylated C13-C15, linear & branched

sodium bicarbonate

trisodium citrate dihydrate

sodium chloride

deionized water

hydroxyethyl diphosphonic acid sodium salt

sodium carboxymethyl cellulose

parfum

disodium 4,4’-bis[(4-anilino-6-morpholino-1,3,5-triazin-2-yl)amino]stilbene-2,2’-disulphonate

 

subtilisin

lipase

amylase