Smart Cream i trëndafiltë

Sapun i lëngët për pastrimin e duarve

• I pasur dhe i freskët, me shkumë të butë kremi. Sapuni i lëngët për pastrimin e duarve Smart cream ju ofron kujdes, pastërti dhe kursim të madh në përdorimin e tij.

• Me pH 5,5 të njëjtë me atë të lëkurës dhe vetaina.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00947 Smart Cream i trëndafiltë 1Lt 8
00949 Smart Cream i trëndafiltë 1Lt 8

Ingrediends

deionized water

alcohols C12-14, ethoxylated sulphated, sodium salts

coconut oil, reaction products with diethanolamine

sodium chloride

cocoamidopropyl betaine

parfum

acrylic styrene copolymer

citric acid monohydrate

preservative

sodium pyrithione

benzisothiazolinone

colorant