Smart Cream i trëndafiltë

Sapun i lëngët për pastrimin e duarve

SKU: 00942, 01942, 00943 Kategori: ,

• I pasur dhe i freskët, me shkumë të butë kremi. Sapuni i lëngët për pastrimin e duarve Smart cream ju ofron kujdes, pastërti dhe kursim të madh në përdorimin e tij.

• Me pH 5,5 të njëjtë me atë të lëkurës dhe vetaina.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00942 Smart Cream i trëndafiltë 4Lt 4
01942 Smart Cream i trëndafiltë 10Lt 1
00943 Smart Cream i trëndafiltë 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

alcohols C12-14, ethoxylated sulphated, sodium salts

coconut oil, reaction products with diethanolamine

sodium chloride

cocoamidopropyl betaine

parfum

acrylic styrene copolymer

citric acid monohydrate

preservative

sodium pyrithione

benzisothiazolinone

colorant