Smart Lemon

Solucione për larje pjatash dhe enësh në dorë

SKU: 00901, 01900, 00902 Kategori: ,

• Me përbërje veçanërisht ekonomike, heq yndyrat dhe erërat, duke i lënë pjatat dhe enët e kuzhinës shumë të pastra dhe pa njolla.

• I përshtatshëm për përdorim profesional në hotele, restorante, anije, etj.

• Me pH asnjanës και vetaina, mbron dhe kujdeset për duart.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00901 Smart Lemon 4Lt 4
01900 Smart Lemon 10Lt 1
00902 Smart Lemon 20Lt 1

Ingrediends

deionized water

alcohols C12-14, ethoxylated sulphated, sodium salts

benzenesulfonic acid, C10-13-alkyl derivs., sodium salts

coconut oil, reaction products with diethanolamine

cocoamidopropyl betaine

benzenesulfonic acid, C10-13-alkyl derivs., compds. with triethanolamine

 

sodium chloride

parfum

limonene

preservative

sodium pyrithione

benzisothiazolinone

colorant