Smart Super Fresh

Pluhur larës me shkumëzim të ulët për lavatriçe rrobash!

• Smart Super Fresh është pluhur larës tepër ekonomik për lavatriçe rrobash, i përshtatshëm për përdorim shtëpiak dhe profesional.

• Me TAED, zbardhës, faktorë me bazë oksigjenin dhe një aromë të pasur freskie që zgjat, është i përshtatshëm për të gjitha rrobat, në të gjitha kushtet e larjes.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00977 Smart Super Fresh 15Kgr 1

Ingrediends

sodium carbonate

disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide

benzenesulfonic acid, C10-13-alkyl derivs., sodium salts

sodium bicarbonate

sodium silicate

deionized water

trisodium citrate dihydrate

sodium chloride

hydroxyethyl diphosphonic acid sodium salt

tetraacetylethylenediamine

alcohols ethoxylated C13-C15, linear & branched

fatty acids, C16-18

parfum

antifoam powdered

hexyl cinnamal

disodium 4,4’-bis[(4-anilino-6-morpholino-1,3,5-triazin-2-yl)amino]stilbene-2,2’-disulphonate

 

subtilisin

lipase

amylase