Superzbardhues Flos

Cilësi e përsosur!

SKU: 00770, 00771 Kategori: ,

• Superzbardhuesi FLOS me enzima, TAED dhe përbërës aktivë të jashtëzakonshëm, përforcon efektin e detergjentit në lavatriçe dhe në larjen me dorë.

• U ofron rrobave të bardha bardhësi më të madhe duke eliminuar në mënyrë të përsosur dhe njollat më të vështira.

• Ruan rrobat me ngjyra të shndritshme si të reja.

• Fal rezultate të përsosura akoma dhe në temperatura të ulëta.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00770 Superzbardhues Flos 10Kgr 1
00771 Superzbardhues Flos 20Kgr 1

Ingrediends

disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide

sodium carbonate

sodium sulphate

benzenesulfonic acid, C10-13-alkyl derivs., sodium salts

alcohols ethoxylated C13-C15, linear & branched

sodium bicarbonate

trisodium citrate dihydrate

sodium chloride

deionized water

hydroxyethyl diphosphonic acid sodium salt

sodium carboxymethyl cellulose

parfum

disodium 4,4’-bis[(4-anilino-6-morpholino-1,3,5-triazin-2-yl)amino]stilbene-2,2’-disulphonate

 

subtilisin

lipase

amylase