Flos Xtra

Solucion pastrues për yndyrat. Eliminon yndyrat kollaj dhe pa mundim!

• Harroni fërkimin e lodhshëm dhe pambarim. Yndyrat nuk i rezistojnë forcës së FLOS XTRA!

• FLOS XTRA eliminon vajrat e djegura nga furët e kuzhinës, vatrat, pjektoret, duke u dhënë sipërfaqeve një pamje të shndritshme.

• Përbërje shumë e fortë, e studiuar posaçërisht për rezultat të jashtëzakonshëm. Me spërkatës shkume të posaçëm për përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient.

AMBALAZHIMET
Kodi Përshkrim Copë për Κ/Κ
00203 Flos XTRA me spërkatës 475 ml 16
00204 Flos XTRA pjesë këmbimi 475 ml 16

Ingrediends

deionized water

potassium hydroxide

1-methoxy propanol-2

2- propenoic acid, telomer with sodium sulfite, sodium salt

sodium lauryl sarcosinate

myristyl amine oxide